Datum uveljavitve: 18. 3. 2024

SKYAIR d.o.o. (v nadaljevanju “mi”, “nas” ali “naš”) se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako obdelujemo osebne podatke, ki jih zbiramo, ko obiščete našo spletno stran ali uporabljate naše storitve.

Zbrani osebni podatki

Podatki, ki nam jih posredujete

Ko izpolnite obrazce ali se naročite na naše novice, lahko zbiramo vaše ime, elektronski naslov, naslov, telefonsko številko in druge podatke, ki jih prostovoljno posredujete.

Avtomatizirano zbiranje podatkov

Ko uporabljate našo spletno stran, lahko avtomatično zbiramo določene podatke, vključno z informacijami o vašem brskalniku, naslovu IP, času dostopa in spletnih straneh, ki ste jih obiskali.

Namen obdelave podatkov

Zbrane osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje, vzdrževanje in izboljšanje naše spletne strani ter za komunikacijo z vami glede na vaše zahteve.

Podatke lahko uporabimo tudi za obveščanje o novostih, ponudbah in dogodkih, ki bi vas lahko zanimali, v kolikor ste se prijavili na naše novice ali izrazili privolitev za prejemanje marketinških sporočil.

Deljenje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami le v primeru, ko je to potrebno za izpolnjevanje naših storitev ali ko za to dobimo vaše izrecno soglasje.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tudi, če smo prepričani, da je to potrebno za skladnost z zakonodajo ali za varovanje naših pravic, premoženja ali varnosti.

Spremembe pravilnika o zasebnosti

SKYAIR d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe tega pravilnika o zasebnosti kadarkoli brez predhodnega obvestila. Posodobljeno različico bomo objavili na naši spletni strani.

Spremembe pravilnika o zasebnosti bodo začele veljati takoj po objavi na naši spletni strani.

Piškotki

Piškotke uporabljamo za izboljšanje delovanja naše spletne strani in prilagajanje vsebine vašim interesom. Svoje nastavitve piškotkov lahko prilagodite v svojem brskalniku.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z navedenimi pogoji in pravilnikom o zasebnosti.

Za vprašanja ali dodatne informacije o našem pravilniku o zasebnosti nas kontaktirajte na info@skyair.si.