Ustvarjamo okolja za uspeh

Pri podjetju Skyair d.o.o. smo od ustanovitve leta 2017 zavezani cilju ustvarjanja okolja, v katerem se posameznik dobro počuti in uspešno dela. Skupaj z našimi strankami gradimo prostore, ki spodbujajo produktivnost, udobje in rast. Kot strokovnjaki na področju ogrevanja, hlajenja, prezračevanja in tehničnih rešitev se vsakodnevno trudimo, da bi izpolnili potrebe naših strank in prispevali k njihovemu uspehu.

zaposlenih
0
zaključenih projektov
500 +
zadovoljnih strank
400 +
ekskluzivnih zastopstev
vrhunskih znamk
0

Ustanovitev

Podjetje SKYAIR d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2017 za promocijo in prodajo izdelkov podjetja Carel v Sloveniji. Naše dejavnosti so vključevale trženje izdelkov in rešitev, tehnično pomoč pri prodaji, svetovanje oblikovalcem, iskanje novih strank ter organizacijo sejmov in komercialnih dogodkov. V tem obdobju smo tudi analizirali tržne potenciale ter sodelovali pri razvoju in tehničnih rešitvah.

Širjenje poslovanja

Leta 2018 smo razširili našo ponudbo s prodajo prezračevalnih naprav Rosenberg in toplotnih črpalk/hladilnih naprav podjetja Climaveneta. Sodelovali smo neposredno z vgradnikiv in oblikovalci pri novih projektih, vzpostavili smo novo servisno ekipo ter vodili lastne projekte.

Rast in razvoj

Leta 2019 smo razširili paleto svetovalnih in prodajnih storitev ter začeli ekskluzivno sodelovati z družbo Johnson Controls, kar vključuje toplotne črpalke, hladilne naprave, ventile in ventilatorske tuljave. Ponujamo izračune in svetovanje, obiskujemo objekte ter oblikujemo rešitve za industrijske potrebe. Razširili smo našo ekipo s strokovnjaki in ustanovili servisno ekipo za izvajanje projektov.

Širitev na nove trge

V letu 2020/2021 smo razširili obseg prodaje enot AHU kot ekskluzivni partner za Mandik. Sodelujemo pri izračunih enot AHU ter prilagajanju rešitev za potrebe strank. Naša servisna ekipa je bila dodatno usposobljena, medtem ko smo razširili svoje poslovanje na druge balkanske države. Pridobili smo nove sodelavce in nudimo svetovanje za zračne kanale.

Nadaljnji razvoj in cilji

V letu 2021/2022 smo aktivno iskali novega proizvajalca hladilnikov in toplotnih črpalk: Keyter. S pristopom k novemu partnerstvu smo okrepili prepoznavnost na trgu in uspešno izvedli prve projekte. Za leto 2023/2024 smo si zastavili cilj, da postanemo vodilno podjetje, ki ponuja storitve izračuna, dobave in vzdrževanja vseh potrebnih ogrevalnih / hladilnih / prezračevalnih naprav za vse vrste objektov in potreb.

Strategija za prihodnost

Kot del naše kratkoročne strategije za leto 2023 načrtujemo odprtje podružnic na Hrvaškem in v Srbiji za prodajo, servis in tehnične rešitve. Razvijamo tudi nov model najema strešnih enot ter pristopamo k modelu načrtovanja in gradnje za industrijske objekte in končne stranke.

Skyair zaposleni

Naša ekipa

Naša ekipa sestoji iz strokovnjakov na različnih področjih HVAC, vključno z mehanskimi inženirji, komercialisti, servisnimi tehniki, ekonomisti ter zunanjimi ekipami za vzdrževanje enot po vsej državi.