Keyter Pacifica KWE

Keyter - Pacifica

Hladilna naprava zrak-voda in toplotna črpalka za blago | srednje podnebje

Hlajenje

43-310 kW

Gretje

49-261 kW

Izmenjevalnik toplote s ploščami (KWA)

Sistem delne in popolne rekuperacije toplote za tople dimne pline DHW

Izmenjevalnik toplote s cevmi in plaščem (KWM)

Inverter verzija

Hlajenje

43-167 kW

Gretje

49-178 kW

Hladilniki in toplotne črpalke opremljeni z inverter tehnologijo, ki vključuje inverter kompresorje, elektronski raztezni ventil in elektronske ventilatorje s spremenljivo hitrostjo za maksimalne prihranke energije in skladnost s standardi ErP 2021. Ta razpon vključuje kompresorje, hidravlično skupino in spominski rezervoar, ki so vgrajeni v zračno veno, kar omogoča zelo kompaktno različico.

EURO verzija

Hlajenje

44-310 kW

Gretje

49-261 kW

Hladilniki in toplotne črpalke opremljeni s tandemsko ali trojno tehnologijo večvalovnih kompresorjev za optimizacijo prihrankov energije in skladnost s standardi ErP 2021. Ta razpon vključuje kompresorje, hidravlično skupino in spominski rezervoar, ki so vgrajeni v zračno veno, kar ponuja zelo kompaktno različico.

Glavne značilnosti

Hidravlične različice:

KWE - Standardna različica (S)

Oprema brez hidravlične enote. Oprema KWE ima trojno zaščito ploščnega izmenjevalnika toplote, saj standardno vključuje pretokovno stikalo v vodovodni cevi, zaščito proti zmrzovanju vode in zaščito proti zmrzovanju freona.

KWE - Različica s hidravlično enoto (P)

Vgrajena hidravlična enota sestavljena iz obtočne črpalke primerna za vodo ali glikolno vodo do 0°C, ekspanzijske posode, odzračevalnih in zapornih ventilov, manometrov in pretokovnega stikala. Za vodne temperature nižje od 0°C je potreben nizkotemperaturni komplet, ki zahteva zamenjavo črpalke in dodajanje električnih uporov hidravličnim elementom za delo pri vodnih temperaturah celo do -10°C.

KWE - Različica s hidravlično enoto in spominskim rezervoarjem (H)

Oprema je zasnovana z hidravlično enoto poleg spominskega rezervoarja z električnim grelcem proti zmrzovanju za zmanjšanje kratkih ciklov kompresorja. Hidravlična enota je vgrajena v šasijo enote pri vseh modelih. Različica H v serijah 4 in 6 ne spremeni dimenzij standardne enote. Po želji je mogoče dostaviti tudi neodvisni modul opreme, z 375 ali 725 litrskim spominskim rezervoarjem in grelci proti zmrzovanju. Za vodne temperature pod 0°C je potrebno zahtevati nizkotemperaturni komplet za hidravlično enoto.

Kontrola

Serija PACIFICA vključuje programabilni elektronski nadzor AQUAMANAGER, posebej razvit za upravljanje opreme zrak-voda in voda-voda s terminalom za uporabnike in vzdrževanje pGD1.