Keyter - Adriatica

Hladilna naprava in toplotna črpalka zrak-voda za blago podnebje

Hlajenje

22-206 kW

Gretje

49-152 kW

Izmenjevalnik toplote s ploščami (KWA)

Sistem delne in popolne rekuperacije toplote za tople dimne pline DHW

Izmenjevalnik toplote s cevmi in plaščem (KWM)

Inverter verzija

Hlajenje

22-81 kW

Gretje

52-80 kW

Hladilniki in toplotne črpalke, opremljeni z inverter tehnologijo, ki vključuje inverter kompresorje, elektronski raztezni ventil in elektronske ventilatorje s spremenljivo hitrostjo za maksimalne prihranke energije ter skladnost s standardi ErP 2021. Ta serija vključuje kompresorje, hidravlično skupino in spominski rezervoar, vgrajene v zračno loputo, kar omogoča zelo kompaktno različico.

EURO verzija

Hlajenje

42-206 kW

Gretje

49-152 kW

Hladilniki in toplotne črpalke, opremljeni s tandemsko ali trojno tehnologijo večvalovnih kompresorjev, za optimizacijo prihrankov energije in skladnost s standardi ErP 2021. Ta serija vključuje kompresorje, hidravlično skupino in spominski rezervoar, vgrajene v zračno loputo, kar omogoča zelo kompaktno različico.

Glavne značilnosti

KWG - Standardna različica (S)

Oprema brez hidravlične enote. Oprema KWG ima trojno zaščito ploščnega izmenjevalnika toplote, saj standardno vključuje pretokovni stikalo v vodovodni cevi, zaščito proti zmrzovanju vode in zaščito proti zmrzovanju freona.

KWG - Različica s hidravlično enoto (P)

Vgrajena hidravlična enota sestavljena iz obtočne črpalke primerna za vodo ali glikolno vodo do 0°C, ekspanzijske posode, odzračevalnih in zapornih ventilov, manometrov in pretokovnega stikala. Za vodne temperature nižje od 0°C je potreben nizkotemperaturni komplet, ki zahteva zamenjavo črpalke in dodajanje električnih uporov hidravličnim elementom za delo pri vodnih temperaturah celo do -10°C.

KWG - Različica s hidravlično enoto in spominskim rezervoarjem (H)

Oprema je zasnovana z hidravlično enoto poleg spominskega rezervoarja z električnim grelcem proti zmrzovanju za zmanjšanje kratkih ciklov kompresorja. Hidravlična enota je vgrajena v šasijo enote pri vseh modelih. Različica H v serijah 4 in 6 ne spremeni dimenzij standardne enote. Po želji je mogoče dostaviti tudi neodvisni modul opreme, z 375 ali 725 litrskim spominskim rezervoarjem in grelci proti zmrzovanju. Za vodne temperature pod 0°C je potrebno zahtevati nizkotemperaturni komplet za hidravlično enoto.

Kontrola

Serija ADRIATICA vključuje programabilni elektronski nadzor AQUAMANAGER, posebej razvit za upravljanje z opremo zrak-voda in voda-voda s pGD1 uporabniškim in vzdrževalnim terminalom.