Mandik - kompaktne ploščate podstropne enote za obdelavo zraka 01

Mandik – kompaktne ploščate podstropne enote za obdelavo zraka

Kompaktne ploščate podstropne enote za obdelavo zraka

Nova popolnoma dinamična serija kompaktnih klimatskih naprav je zasnovana za centralno distribucijo svežega zraka v stavbah, namenjenih komercialnim in industrijskim namenom. Zahvaljujoč novi napredni programski opremi in prefinjeni zasnovi je mogoče enotam dinamično spreminjati velikost. To pomeni možnost unikatne izvedbe standardnih in atipičnih enot glede na specifično nalogo, vključno z dimenzijskimi omejitvami. Izbirate lahko med široko paleto notranjih komponent in njihovih kombinacij. Enote so v celoti izdelane in certificirane v edinstvenem dizajnu brez okvirja in so zasnovane za postavitev v zaprtih prostorih. Zasnova enot je zelo tanka in ploščata.

Osnovna oprema agregata je: protitočni toplotni izmenjevalnik, dovodni in odvodni ventilator ter bypass del z loputo. Na izbiro so tudi okrogli ali kvadratni izhodi, opremljeni z do dvema izmenjevalnikoma za ogrevanje in hlajenje, električno stikalno ploščo in še mnogo več.

Enote so omejene z območjem pretoka zraka od 500 do 4.500 m3/h. Standardno so dobavljeni v obliki plug & play, na primer vključno z integriranim elektronskim nadzornim sistemom.

Lastnosti

Kar zadeva energetsko bilanco: