Mandik - kompaktne enote za obdelavo zraka

Mandik – kompaktne enote za obdelavo zraka

Kompaktne enote za obdelavo zraka

Nova popolnoma dinamična linija kompaktnih klimatskih naprav je namenjena uporabi za centralno distribucijo in klimatizacijo tako v komercialni kot industrijski domeni. Zahvaljujoč novi napredni programski opremi in pametni zasnovi je zdaj mogoče enote oblikovati dinamično. Omogoča izdelavo unikatnih dizajnov za standardne in atipične enote po zahtevah posameznega kupca ob upoštevanju morebitnih dimenzijskih omejitev. Stranke lahko izbirajo med široko paleto notranjih komponent in njihovih kombinacij. Enote so v celoti izdelane in certificirane kot edinstven dizajn brez okvirja in so namenjene za notranjo uporabo. Enota je zasnovana navpično (izhodi navzgor).

Poleg številnih drugih konfiguracijskih možnosti so standardne naslednje možnosti: enote so opremljene z rekuperacijskim protitočnim ploščnim izmenjevalnikom toplote; kupci lahko izbirajo med največ dvema izmenjevalnikoma za ogrevanje ali hlajenje; nadalje lahko izberejo poljubne ventilatorje, vključno z možnostjo namestitve ventilatorske stene; lahko izberejo funkcijo mešanja/kroženja odpadnega zraka in pravokotne ali okrogle izhode; prav tako lahko stranke konfigurirajo, ali bo stikalna plošča interno vgrajena ali zunanja.

Pretok zraka enot je lahko od 500 do 10.000 m3/uro; standardno so dobavljeni kot rešitev plug&play, torej z integriranim sistemom MaR.

Lastnosti

Kar zadeva energetsko bilanco: